Munkapad

Van, aki szenvedélyből, van, aki kényszerből, de mindenképpen saját kezűleg küzdi le az előtte álló feladatokat. Ahhoz pedig elengedhetetlen egy munkapad!

Friss topikok

Linkblog

Helló világ!

2010.08.24. 20:06 kerzo

Sokféle módon lehetne megmagyarázni, hogy miért van szükség erre a blogra, kezdve a világválságtól, egészen a mindenki blogol nagyszerű indokokig. De ettől egyszerűbb a helyzet. Az ok csak annyi, hogy az, ami lehet kényszerből, vagy szenvedélyből történő dolog, hogy az ember a saját kezével hoz létre számára értékes dolgokat, azt megossza másokkal.

Kényszer lehet amiatt, hogy szűkösek az anyagi keretek, vagy csak egyszerűen az ember nem talál szakembert arra a munkára, amit mi el szeretne végeztetni, mert a vállalkozónak egyszerűen nem éri meg vele pepecselni.

A szenvedélyről pedig nem érdemes vitatkozni. Van aki úgy gondolja, hogy az a munka van rendesen elvégezve, amit az ember saját maga csinál.

Bármi legyen is az indok, az ember egyszer eljut a felhalmozás időszakában arra a pontra, amikor szert tesz egy - akár saját maga által készített - munkapadra, szolgáljon ki az faipari, fémipari, műszerész, vagy egyéb igényeket.

Tehát kalandra fel! Kezdődjön a munka, mert a blog mottója: Vigyázz! A tetőn dolgoznak!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkapad.blog.hu/api/trackback/id/tr612244700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása